Het Team

Cora Van Baelen

Ik ben Cora en ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen. Ik heb een levenslange passie voor alles wat met natuur te maken heeft en vooral voor honden. De opleiding Animal Assisted Therapy was zodoende een natuurlijke keuze, het maakt een verbinding tussen mijn twee interesses mens en dier.

Beide aspecten betekenden een grote ondersteuning tijdens mijn jarenlange inzet bij Patrasche vzw.

Werken met mensen en het zoeken naar woorden om wat zich van binnen afspeelt naar buiten te brengen, is de kern van mijn werk. Dit zonder druk en op maat van het iedere persoon zelf.

Ik werk volgens de ethiek van de psychoanalyse. Hiervoor ben ik voltijds ingeschreven bij het vormingsinstituut van het Gezelschap voor Psychoanalyse en Psychotherapie. Ik ben in leer analyse, ik doe aan intervisie en volg een individuele supervisie.

Mijn Bachelor in Agro- en Biotechnologie, richting Dierenzorg, ondersteunt mij in mijn werk met dieren.

Boris en Wingi

Ik ben Boris, een reu van 2 jaar oud. Ik heb een opleiding gevolgd bij Patrasche vzw en werk al een hele poos met kinderen en jongeren. Ik word wekelijks getraind omdat een hondentraining gelukkig nooit echt klaar is.

Ik hou enorm van mensen en zeker van kinderen. Ik ben een grote enthousiaste lieve beer, vol energie en enthousiasme.

Ik ben Wingi, een teefje van 2 jaar oud. Ik woon samen met Boris en wij zijn twee handen op één buik. Net als Boris heb ik een grote liefde voor mensen en zeker voor kinderen. Ik ben een klein bolletje stoere energie maar hou ook erg van knuffels en rust.