Het Team

Cora Van Baelen

Ik ben Cora en ik begeleid jongeren en kinderen. Ik heb een levenslange passie voor alles wat met natuur te maken heeft en vooral voor honden. De opleiding Animal Assisted Therapy was zodoende een natuurlijke keuze, het maakt een verbinding tussen mijn twee interesses mens en dier.

Beide aspecten betekenden een grote ondersteuning tijdens mijn jarenlange inzet bij Patrasche vzw.

Werken met jongeren en kinderen en het zoeken naar woorden om wat zich van binnen afspeelt naar buiten te brengen, is de kern van mijn werk. Dit zonder druk en op maat van het kind zelf.

Ik werk volgens de ethiek van de psychoanalyse. Hiervoor ben ik voltijds ingeschreven bij het vormingsinstituut van het Gezelschap voor Psychoanalyse en Psychotherapie. Ik ben in leer analyse, ik doe aan intervisie en volg een individuele supervisie.

Mijn Bachelor in Agro- en Biotechnologie, richting Dierenzorg, ondersteunt mij in mijn werk met dieren.

Boris en Wingi

Ik ben Boris, een reu van 2 jaar oud. Ik heb een opleiding gevolgd bij Patrasche vzw en werk al een hele poos met kinderen en jongeren. Ik word wekelijks getraind omdat een hondentraining gelukkig nooit echt klaar is.

Ik hou enorm van mensen en zeker van kinderen. Ik ben een grote enthousiaste lieve beer, vol energie en enthousiasme.

Ik ben Wingi, een teefje van 2 jaar oud. Ik woon samen met Boris en wij zijn twee handen op één buik. Net als Boris heb ik een grote liefde voor mensen en zeker voor kinderen. Ik ben een klein bolletje stoere energie maar hou ook erg van knuffels en rust.

Boomer

Ik ben Boomer, een reu van 14 jaar. Ik heb ook een opleiding gevolgd bij Patrasch vzw en blijf wekelijks op training gaan. Ik ben de oudste van de bende en zal dus niet altijd aanwezig zijn want ik moet genoeg kunnen rusten.

Ik heb een gouden hart maar gezien mijn leeftijd en het feit dat ik uit het asiel kom, ben ik soms een echte brompot. Ik kijk graag toe vanop de zijlijn maar eens ik mij op mijn gemak voel, ga ik er 100 procent voor.

Cora Van Baelen, 

Animal Assisted Coach

0472/45.16.22

coravanbaelen@gmail.com

© 2019 Cora Van Baelen | Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now