20180502_163344(1).jpg

Cora Van Baelen

Ik ben Cora en ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen. Ik heb een levenslange passie voor alles wat met natuur te maken heeft en vooral voor honden. De opleiding Animal Assisted Therapy was zodoende een natuurlijke keuze, het maakt een verbinding tussen mijn twee interesses mens en dier.

Beide aspecten betekenden een grote ondersteuning tijdens mijn jarenlange inzet bij Patrasche vzw.

Werken met mensen en het zoeken naar woorden om wat zich van binnen afspeelt naar buiten te brengen, is de kern van mijn werk. Dit zonder druk en op maat van het iedere persoon zelf.

Ik werk volgens de ethiek van de psychoanalyse. Momenteel volg ik de 4-jarige opleiding aan UGent “ Psychoanalytische Therapie en psychoanalyse met Kind en Jongeren”. Ook ben ik lid van het Gezelschap voor Psychoanalyse en Psychotherapie in Gent. Ik ben in leer analyse, ik doe aan intervisie en volg een individuele supervisie. Mijn Bachelor in Agro- en Biotechnologie, richting Dierenzorg, ondersteunt mij in mijn werk met dieren.

Big_friendly_giant_and_little_sweet_gian

Boris

Ik ben Boris, een reu van 5 jaar oud. Ik heb een opleiding gevolgd bij Patrasche vzw en werk al een hele poos met kinderen en jongeren. Ik word wekelijks getraind omdat een hondentraining gelukkig nooit echt klaar is.

Ik hou enorm van mensen en zeker van kinderen. Ik ben een grote enthousiaste lieve beer, vol energie en enthousiasme.

AE1421BA-8961-4940-B8E6-5DFD613BE394.jpeg

Billy

Ik ben Billy, een kater van 8 jaar oud. Ik werk al een tijd samen met Cora. Ik ben in het begin wat verlegen maar hou enorm van mensen en kinderen.
 

Als er teveel drukte is of lawaai ga ik wel kiezen om even afstand te nemen. 

Het Team